HTML

Alíz Álomfelhőországban

Van, hogy többet gondolok, mint amennyit beszélek, és sokszor az is előfordul, hogy többet beszélek, mint amennyit gondolok.

Friss topikok

2009.02.07. 22:29 PikkDama

A világ nagy, de én kicsi vagyok

    Többen próbálunk elveszetten, árral szemben úszni, gyengén, kifulladva, teherrel mellkasunkon, miközben keressük az elveszett felünket. Az erdő ködös és homályos, a széles sugárútnak vége elmosódott... hogyan jutunk haza..? A fényes hold mutatja az utat, a felhők pedig mint a madártej habjai. A puha ágyban  a nyakam begörcsöl, mindjárt megfulladok.. Aztán a téves képzelgéseket feloldja egy abszurd látomássor mickey egérrel és a bal fülemben lévő zenekar előadásával.

   Kicsinyes módon át akartam formálni őt is, olyanná amilyen valójában én akarok lenni.. A saját vágyaimat miért vetítem ki másokra? Puszta gyávaságból? Nincs elég erőm megváltozni.   De végre rájöttem, hogy mindenki úgy jó ahogy van.. Nehéz. De a hibák és a problémák is hozzánk tartoznak, belőlük épülünk fel.

   Ma este csodálatos idő volt, se túl hideg, se túl meleg. [A levegőn a tél illata még érződik, de nem olyan fagyasztó.] Azt hiszem, most volt a legszebb a Duna. A víz égett, lágyan villódzott, csillogott a sok fénytől és a mozgástól. Kis részecskékre bomlott az egész de mozgásával megtartotta az egységességet. A város békés és üres volt. Sehol egy lélek. Pedig olyan volt most Budapest, mint egy lélek, egy élő boldogság, a megtestesült harmónia. (Muszáj ilyen szánalmas szerkezeteket használnom.)

Squarepusher: Tomorrow world https://www.youtube.com/watch?v=_iOMmsyz6KE

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://pikkdama.blog.hu/api/trackback/id/tr76929222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása