HTML

Alíz Álomfelhőországban

Van, hogy többet gondolok, mint amennyit beszélek, és sokszor az is előfordul, hogy többet beszélek, mint amennyit gondolok.

Friss topikok

2008.10.17. 16:23 PikkDama

Születésnapod

  A nap egy gyönyörű Álommal indult (és kivételesen Nagyon Jól aludtam!) - Tejszínhab - Nyomorék mogyorós süti (amit a Cég hozott össze még tegnap - megpróbáltuk feljavítani a kinézetét egy kis vanilia pudinggal, kevés sikerrel) - Majdnem kéthétnyi magassarkúnéküliség, melyet ma megszakítottam - Rossz hírek a kémiával kapcsolatban, szégyenteljes - Mintatervezésnek végre vége - Kipihent boldogság - Veronika meg akar halni; megfogalmazza szépen és érthetően a gondolataimat. Ez az amire mindig is törekedtem életemben :

  " Ti is legyetek ilyenek: maradjatok őrültek, de viselkedjetek úgy, mintha normális emberek lennétek. Ne féljetek mások lenni, de tanuljátok meg, hogyan kell feltűnés nélkül csinálni."

 Meglepetés! *kacarászik*  https://www.youtube.com/watch?v=fbGkxcY7YFU  *kacag* Csak Gombának. (Nehogy komolyan vegyétek kérlek!!! *sírvanevet* Ha tudtok mutatni valamit ami ennél gázabb, ordenárébb, bénább, megalázóbb, nevetségesebb és undorítóbb akkor kérlek szóljatok!)  Cserébe, amiért végig szenvedtétek a fentit: https://www.youtube.com/watch?v=VlYyJsK0Ros (a képeket nem érdemes megnézni).

4 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://pikkdama.blog.hu/api/trackback/id/tr77718865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

brian. 2008.10.18. 22:23:22

na igen ennél szebbnek éreztem ezt a napot.
valahogy meghatódtam...
(először?)

A videók meg megint nagyon jók,de várom már a Pamela dvd befejezését is...
*mosoly*

PikkDama 2008.10.19. 09:59:03

Igen... Szebb volt. De nem volt erőm. (És neked biztos egész másmilyen volt.)

brian. 2008.10.20. 18:59:47

ezt cáfolhatnám...
süti beállítások módosítása