HTML

Alíz Álomfelhőországban

Van, hogy többet gondolok, mint amennyit beszélek, és sokszor az is előfordul, hogy többet beszélek, mint amennyit gondolok.

Friss topikok

2009.02.10. 20:06 PikkDama

A magassarkú nem kopog a felhőkön

  Tavaly télen, a tavasz gondolatára görcsbe rándult a gyomrom, és valamiféle gumicukorhányásszerű cukrostakony érzetem támadt tőle, de most már vágyom rá, arra, hogy a természet feltámadjon, a nap felolvassza unalomba fagyott arcomat és levehessek pár harisnyaréteget. *vigyor* Ma reggel már aranyszínű volt minden ház, az ég pedig tavaszi arcát mutatta és kivételesen nem fagytunk teljesen bele a kinti medencébe. (Azért estére kövér hópelyhek nehezítették meg háromtáskás, mappás utazásom.) A korzó közelében az ortodox templom tornyát visszaépítik, pedig szerintem szép volt asszimetrikusságában, az 'egytorony' volt a bélyege és emlékeztett a világháború pusztításaira. Kicsit olyan, mint mikor a gazdag nőket helyre pofozzák, innen leszívnak, oda feltöltenek, kiegyenlítik a dolgokat, az ideálhoz közelítenek, harmóniára törekednek. Pedig lehet, hogy kis furcsaságuk tette őket széppé, érdekessé. Érdekes jelenség, hogy mindenki a tökéletesre törekszik, miközben az "kicsit olyan mintha már rég halott volna". Mert a tökéletességben nincs változás, nincs mozgás, fejlődés, törekvés és történés.

Aphex twin: We are the music makers https://www.youtube.com/watch?v=bkT_4Sh_b18

Újabb tes(c)ózene: https://www.youtube.com/watch?v=qbBFO7rGDjE


Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://pikkdama.blog.hu/api/trackback/id/tr61935421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása