HTML

Alíz Álomfelhőországban

Van, hogy többet gondolok, mint amennyit beszélek, és sokszor az is előfordul, hogy többet beszélek, mint amennyit gondolok.

Friss topikok

2008.12.29. 14:28 PikkDama

Olvadó jégtáblák a tűzre vetve

   Fagyasztó séta a Halászbástyánál - a puha fények és a csodálatos építmények megfagytak - újra Gombával. Azt hiszem, a betokozódás után ez kellett. Az emberek téli álmot alszanak, ahogy mi is, békés, kómás arccal járkálunk, ahogy ők. A tömeg elsodor magával, egy kis fényre vágyódunk, de amint kisüt a nap, a köd mögül, félálmosan csak vonyítunk, s újra a megbízható fényes sötétségbe menekülünk, oda, a kandalló elé. Lusta henyélés, félelmetes csevegés, mégis, az egész biztonságot sugároz magából. Mert egész..

   A Jégkirálynő fagyott birodalma gyönyörű, a narancs levelek, zöld fák, sárgás ágak, fekete fák most mind fehérek, jegesek. A végtelen ködös sík a háttér (odafent csak a nap ragyog*), a fagyott patak tükörszerű felszíne a kifutó és a Királynő csodás bundáiban, ruhakölteményeiben, állandóan formálódó jelmezeiben, csillámos üveg cipőjében meg-megtörő táncát járja, bemutatva az év utolsó újdonságait.

   CocoRosie: K-hole (érdemes a videót is végig nézni) https://www.youtube.com/watch?v=b1WHdS0XX3Q

*fehéren, fény nélkül.

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://pikkdama.blog.hu/api/trackback/id/tr28846931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mike007 · http://lookatmylife.blog.hu 2008.12.31. 16:21:41

de könyörgök mond meddig, meddig lehet?
fény nélkül élni ezt az életet.... ;)

PikkDama 2009.01.01. 19:06:17

Ha odabent van fény, nincs szükség tavaszra.
süti beállítások módosítása