HTML

Alíz Álomfelhőországban

Van, hogy többet gondolok, mint amennyit beszélek, és sokszor az is előfordul, hogy többet beszélek, mint amennyit gondolok.

Friss topikok

2008.09.24. 18:29 PikkDama

Epicentrum

  Gyönyörű volt ez a nap, Csodaszép, pedig elbénáztam. Tudom, hogy lehetett volna jobb/rosszabb, de mégis, Határtalanul boldog vagyok (mert ott az Ígéret, az Illúzió, a Remény. Egy fénycsík). Ilyet még nem éreztem, Soha. És...végsősoron,   Jó. A Dunapart gyönyörű volt, Gombával és az új Rascal-os neonzöld táskájával *fejétafalbaverianevetéstől*. A Lélek szavak nélkül kommunikál. És tényleg. Már nem érdekel a 'tudatom' és semmisem.  Csak egy Valaki.

Zenének pedig most ezt, teljes hangerővel (a Hangulathoz illik): https://www.youtube.com/watch?v=tvy6oaAjyh8 (Carbon based Lifeforms: Epicentre)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Uh, most félig-meddig visszaolvastam a bejegyzéseimet, és látom mennyi ellentét harcol bennem, egymás ellen... (persze ezt eddig is tudtam. Csak nektek furcsa lehet. Ne próbáljatok megérteni.) Ne aggódjatok, csupán a Lelkem és a Tudatom harcolnak. Úgy mint az álmokban: van egy tudatalatti kívánságunk (egy ösztönös), amit a tudatunk megpróbál palástolni, elnyomja ezt nappal, a hétköznapokban, de éjjel ez felszínre tör. Persze ilyenkor is dolgozik az akarat, ezért sül ki annyi "baromság" és kellemetlen történet a végén....(Mint itt. *vigyorog*)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://pikkdama.blog.hu/api/trackback/id/tr81679736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása