HTML

Alíz Álomfelhőországban

Van, hogy többet gondolok, mint amennyit beszélek, és sokszor az is előfordul, hogy többet beszélek, mint amennyit gondolok.

Friss topikok

2008.08.12. 00:59 PikkDama

Szép Álmokat!

  Ez nekem túl sok. Ennyi idő alatt (mondjuk 9óta?) ekkora dózisú, tömény Undormány. Phúj! Kezdve a Borattal (ami szerintem kifejezetten céltalan, szomorú és rossz film), aztán a konyhában talált bepenészedett csicseroborsó, az olivabogyós molytelep/molykeltető (ez annak az eredménye hogy anyáék nincsenek itthon...*riadtfej* pedig csak épp pár napja mentek el! Durva.) és  erre a Volver ami tényleg Szép film de nyomasztó és parás (legalább is ilyen körítéssel, az.) 

   Ó, és végre! Megvan Monzsunak köszönhetően a kedvenc videóm, ami most a Búcsú Videóm (is): Mindenképp nézzétek meg, enélkül nem lehet meghalni, szerintem. (Kérlek, tényleg nézzétek meg.)  https://www.youtube.com/watch?v=-3JCESdFNyw Abszurd, mókás, brutális, fantasztikus, szörnyű, zseniális?

   Mellé hallgasd ezt: Hallucinogen: Lsd https://www.youtube.com/watch?v=J-3_uHdkyAs, mellesleg Nagyon Jó szám) úgy, hogy a háttérben a Halálos Nyugalom c. 'királyság' megy. Biztos tipp.

  

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://pikkdama.blog.hu/api/trackback/id/tr47611624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

brian. 2008.08.12. 20:40:48

Hogy rohan az idő...melletted el is felejtettem egy ideig.majd aztán megrohad minden körülöttünk.
De mi talán nem...

PikkDama 2008.08.22. 10:08:53

Ne aggódj mi is rohadunk, rendesen. Bizonyos tettek, helyzetek és emberek így hatnak ránk. De egymás mellett elfeldjük ezt. Rohan az idő, ki tudja hol áll meg...
süti beállítások módosítása