HTML

Alíz Álomfelhőországban

Van, hogy többet gondolok, mint amennyit beszélek, és sokszor az is előfordul, hogy többet beszélek, mint amennyit gondolok.

Friss topikok

2009.03.07. 16:14 PikkDama

Érzékelik-e a csillagok a levegő remegését, mikor valaki meghal?

    Hát Úristen, hogy Budapest mennyire gyönyörű. Senki nincs az utcákon, alszanak. A Duna csíkosan rohan, műanyag zacskók tekerednek a fém oszlopok köré, és minden egységet alkot, minden részletében tökéletes, minden, mert önmagában hordozza a világűrt, a végtelenséget. Még a falfirka a váci utcai házon, annak is ott volt a helye, mert így: Pest. Ezt a hangulatot nem tudja semmi más visszaadni. Csak egy séta a péntek esti városban, üresen. "A fiataloknak törzsre van szükségük, mert anélkül egyetlen csepp lesznek az óceánban és ettől begolyóznak." Valami ilyesmi nekem a cég. Yonderboi - before you snap

Ezt most találtam: http://www.orangeek.org/archive/2008/04/24/LSD_vs_Alcohol_vs_Tree_(and_mu/my_weblog

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://pikkdama.blog.hu/api/trackback/id/tr99987543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása