HTML

Alíz Álomfelhőországban

Van, hogy többet gondolok, mint amennyit beszélek, és sokszor az is előfordul, hogy többet beszélek, mint amennyit gondolok.

Friss topikok

2009.02.17. 16:28 PikkDama

Hóban futás

  Azt hiszem nehéz szebbet találni annál, amilyen ma reggel volt a város. A Tündérkirálynő ide is beköltözött, hófehér prémmel befedte a szürke kis utcákat. Olyan volt mintha a hófúvás irányából egy hatalmas lámpával megvilágították volna a fákat, így a hó lett a fény. A hó ellenére megindult az év, már csupán három hónapunk van hátra, és megdöbbentő módon több mint a fele eltelt az évnek. Azt hiszem, most nagyon várom a nyarat. The Beatles: Here comes.. https://www.youtube.com/watch?v=sUS49XSN6Zs

 Az iskola bizonyít, továbbra is. Rajz óra: 1.) előkészületek, beállítás beállítása, pakolászás; 2.) körömlakkozás és csicsázás, narancsevés, stb.; 3.) ebédelés; 4.) zenehallgatás (Lou Reed, Kraftwerk) és elpakolás. Köszönjük, Tanár úr! [ Na jól van, ennyire nem brutális a helyzet. Valamennyire haladtunk is... Mondjuk.]

 Egy hatalmas terem, nagy belmagassággal, óriási, fényes ablakokkal. Középen csak sok-sok vastag matrac van egymásra halmozva. Ha a létra tövébe állsz nem is látod az ágy tetejét, viszont fenn észreveszed, hogy baldachin is, megszámlálhatatlan mennyiségű párna, puha paplanok, dunnák és pokrócok tartoznak hozzá. Tiszta, barackszínű hálóingedben beveted magad a halvány rózsaszínágyneműk közé, a plafonról egy tálca ereszkedik le, amin gyümölcsök [valami miatt (istenem bocsáss meg *vigyor*) megszerettem a gyümölcsöket az utóbbi időben], csokoládék, pudingok, sütemények, palacsinták, torták, fagylaltok, és egyéb gyomornak kellemes dolgok találhatóak. Miután már nem fér beléd több erre a számra elalszol: https://www.youtube.com/watch?v=YMc95XFjI5I ( a gyönyörűségtől sírni kell. Átjárja a lelkem és betölti a testem ez a zene. Ennél szebb nincs számomra. Ha behunyom a szemem, elszakadok a földtől, súlytalan leszek, a földet kívülről látom. Felhők veszik körül és ti mind lent álltok.) és álmodásodat senki és semmi, soha többé nem szakíthatja meg.

 Ezen kivűl minden vágyam, tervem, célom és hitem kiveszett (kiesett) belőlem.

 

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://pikkdama.blog.hu/api/trackback/id/tr39948802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Donnie* 2009.02.17. 20:15:24

igen haladtunk,én pl készen lettem a 4 óra alatt 2 db fokhagymával.
*:)

PikkDama 2009.02.17. 22:44:43

:) jeah! (Amúgy tényleg ügyes vagy, főleg ha a körülményeket is figyelembe vesszük.)
süti beállítások módosítása