HTML

Alíz Álomfelhőországban

Van, hogy többet gondolok, mint amennyit beszélek, és sokszor az is előfordul, hogy többet beszélek, mint amennyit gondolok.

Friss topikok

2008.11.28. 22:25 PikkDama

Ó ha tudnám...

   Nézve ezt a videót (Placebo: Running up that hill- https://www.youtube.com/watch?v=zKkaLM9NcSo ) jövök rá, mennyire szeretem az embereket. Mert igaz, hogy szinte mind nyomorék, felületes, beteg, üres, önző, és mechanikus, de egyben csodálatosak is. Mindegyik kicsit hozzá ad a Világhoz, mindegyik külön-külön egy élet, egy világ amit meg kéne ismernünk. Átérezni, elhinni, elfogadni, megérteni. Saját Istenük van, saját életszemléletük, saját stílusuk, lelkiviláguk, gondolkodásmódjuk és saját Utuk. Ott van mindegyikben a lehetőség, hogy valami értelmeset alkossanak és gondolkozzanak. Mindenkiben ott van a lehetőség, hogy nélkülözhetetlenek legyenek, meghatározóak és különlegesek. Mindegyik...

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://pikkdama.blog.hu/api/trackback/id/tr63793982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása