HTML

Alíz Álomfelhőországban

Van, hogy többet gondolok, mint amennyit beszélek, és sokszor az is előfordul, hogy többet beszélek, mint amennyit gondolok.

Friss topikok

2008.11.18. 21:48 PikkDama

Hétköznap, hétköznap hátán

   A mai, egy intellektuálisan agyrohasztó nap volt (mint mindig); míg mások azért járnak iskolába, hogy tudásukat tágítsák, mi azért, hogy  leszívjuk azt. *szélesvigyor* Reggel szétfagyasztottam a beslőszerveimet a Margitszigeten (futás), aztán 48pontos matekot 50pontosra megírtam, ami nevetséges *sírógörcsösnevetés* és tökéletesen jellemzi a sulit. Aztán négy rajz órából kettő elment arra, hogy a tanár beállította a szenvedő szoborfejet, aztán azzal, hogy felvázoltunk valami hájtömeget és kialakítottuk a takonynyelvet (amit beszélni kell, félreértés ne essék!). Aztán végezetül: huncut felhőcske. (Szép film lett volna, ha kivágják az utolsó, cirka 5 percet.)

  És íme: egy (béna) kép A Cipőről. Köszönöm. *mosoly*

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://pikkdama.blog.hu/api/trackback/id/tr69776816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása