HTML

Alíz Álomfelhőországban

Van, hogy többet gondolok, mint amennyit beszélek, és sokszor az is előfordul, hogy többet beszélek, mint amennyit gondolok.

Friss topikok

2008.10.11. 18:50 PikkDama

Tompa hétköznapok

   Nem volt túl különleges ez a hét, röviden:  Akt giocondával (Apocalypticára *mosoly*) - Első zongoraóra - Június 23-án jönnek - Előkerült az írógépem: a mese első oldalai begépelve - Ékszerkiállítás - Mono - a Cég és a tanárok közti konfliktushelyzet kiéleződése - Csáth Géza vigasztal az unalmas (/összes) órákon - anya Naplója - egyre erősödő térdfájás - Szakon továbbra is mintatervezés, Chopinnal - Gumicukor és torta - William Blake után szabadon (ecolinnal) - Kiállításmegnyitó (2B) - Tamara Barnoff katalógus képei elkészültek! - Szombat délutáni álom - 

  - Manier divatbemutató. (A modellek táncosok voltak, nem csupán felvonszolták magukat a kifutóra. A Váci utca közepén egy hatalmas kartonra mintákban kiszórtak különböző porfestékeket és homokot. Ezeken táncoltak, hófehér ruhában. A végére a festék beszínezte a ruhákat, különleges mintákat létre hozva ezzel. Egy férfi lanton játszott, a húrok hangja, mint az esőcsepp, a férfi énekhangja és a dallam sokáig a fülemben maradt; a hangszerére kötözött villák és kanalak halkan csilingeltek, miközben elment.)

  Front 242: Never Stop  https://www.youtube.com/watch?v=kGEKnvXfYkU&feature=related (Nekem kell ez a napszemüveg!)

Ó, ezt most találtam: Anne Clark - Sleeper in Metropolis https://www.youtube.com/watch?v=TVVc8yO7b_s&feature=related

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://pikkdama.blog.hu/api/trackback/id/tr70708856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

brian. 2008.10.12. 15:02:04

még el sem olvastam ezt a bejegyzésed, csak a címet...
most arra a nyári estére gondolok,amikor nálad aludtam és ezt hallgattuk:
www.youtube.com/watch?v=RhHkUg-QCwk
majd ez beszél helyettem...

PikkDama 2008.10.12. 15:29:07

akkor még minden olyan más volt...és szép... elmúltak a napok, megrohadt már minden...felemésztett bennünket a várakozás és nem tudunk dönteni...

brian. 2008.10.12. 19:02:21

már el is olvastam...
süti beállítások módosítása