HTML

Alíz Álomfelhőországban

Van, hogy többet gondolok, mint amennyit beszélek, és sokszor az is előfordul, hogy többet beszélek, mint amennyit gondolok.

Friss topikok

2008.08.10. 17:50 PikkDama

A Varázsló Halála

  Hnm, nem tudom hol kezdjem. Elsőre azt kell letisztáznom hogy Zsunak igaza volt. Jót tett nekem ez a 'kimozdulás'. Mondhatjuk úgyis, hogy Boldog vagyok? Mindkét balatoni út, így egymás után alapvetően jól sikerült. Két Barátság érlelődik, úgy tűnik. A Közös utat elhagytuk, igaz, de mégis van köztünk egy apró kapocs. Néha még érződik a feszültség, de az idő begyógyítja a sebeket... vagy csak még jobban felhasítja?

  Furcsa tényleg, hogy Társaságban jól éreztem magam, úgy tűnik változok. Fejlődök is talán. Egyszóval, jó volt, de jó volt haza jönni. És itt, Pesten... Már tudom milyen egy Igaz Barátság. Furcsa érzés... Nem a szótári értelemezésű barátságra gondolok, ez sokkal több, furcsább, szebb. De félek is tőle. Mert minden emberi kapcsolat, Önzőség. 

"Nem azért szeretlek aki vagy, hanem aki Én vagyok melletted."

  Ugye, és ez Igaz. Mert minden ember más hatással van a másikra... Furcsa megfigyelni, kivülről jó. Mondom Kivülről...

   Most kétféle érzés kering bennem. Egy Boldog, hogy mégsem vagyok egyedül és hogy történtek velem jó dolgok ----> Goldfrapp: Fly me away (brutális szám, de ugye ezért szeretjük.) https://www.youtube.com/watch?v=PchpXNm9tWo  És egy Üres, ami fél a szerdától (megint elutazok... Most 'csak' 10 napot kell túl élnem.) ----> Royksopp: What else is there? (ez viszont egy Gyönyörű szám.)  https://www.youtube.com/watch?v=WOt15JsLloU

 

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://pikkdama.blog.hu/api/trackback/id/tr21609504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

brian. 2008.08.12. 20:38:46

Ne féljünk az önzősétől...

brian. 2008.09.27. 22:13:43

talán saját személyünktől is félni fogunk...

PikkDama 2008.11.24. 16:31:00

Ha az ember hagyja magát megszelídíteni, vállalja a sírást is vele..
süti beállítások módosítása